Mini Hiiri

Linux® Kernel 2. Tekniset tiedot. Logitech M Wireless Mini Mouse, langaton mini hiiri Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Langattoman yhteyden käyttöetäisyys : Noin 10 m Vaihtelee käytön ja tietojenkäsittelyolosuhteiden mukaan. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Selaa osastoja. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Sisustus Lainat.

Langaton Logitech M187 Mini -hiiri – huippukannettava hiiri

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Lisäksi vastaanottimen voi pienuutensa ansiosta jättää Universal Serial Bus-liitäntään ja säilyttää tarvittaessa hiiren sisällä, joten mini hiiri katoamisesta ei tarvitse kantaa huolta. Löydät kaiken saatavilla mini hiiri dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Braun Oral-B iO Series 6, sähköhammasharja. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Logitech M mini -langaton hiiri, Valkoinen. Toimitusaika 2 päivää.

mini hiiri

Tuotetiedot

Katsotuimmat Langattomat hiiri alk. Braun Oral-B iO Series 6, sähköhammasharja. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Tekniset tiedot. Langattoman yhteyden käyttöetäisyys : Noin 10 m Vaihtelee käytön ja tietojenkäsittelyolosuhteiden mukaan.

valaisin kytkennät

One moment, please

Valitettavasti Hintaseuranta. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Logitech Mini hiiri langaton hiiri. Ratkaisumme on muotoiltu huolella joko oikea- tai vasenkätisille käyttäjille — valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva tuote. Katso kaikki kuvat Oheislaitteet Hiiri Langattomat Tuote

Langaton Logitech M Mini -hiiri – huippukannettava hiiri

Tuotteen valmistusmaa : Kiinan kansantasavalta. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Voit nauttia langattoman työskentelyn vapaudesta sekä tarkkuudesta ja ohjattavuudesta, jotka päihittävät kannettavan tietokoneen kosketusalustan. Your session is about to timeout due to inactivity.