Mistä Kiviä Pihalle

Voidaan asentaa ilman laastia kylmämuuriin tai sitoa laastin kanssa. Musta askelmakivi aidosta luonnonkivestä. Raekoko on 32 mm. Oriveden mustasta liuskekivestä lohkottu reunakivi pihan rajauksiin. Raine hankki vuonna luvulla rakennetun talon tontteineen 15 vuotta sitten. Luonnonkivet ovat luonnollisen kauniita ja iättömiä.

Luonnonkivet

Pihalaatat luovat hienoja polkuva pihalla terassilta suihkulähteelle tai puutarhaan. Pihan tekeminen alkoi aikoinaan saunan eteen kipatusta kivikuormasta ilman erillistä suunnitelmaa. Upotettava reunakivi Rudus J1, suora, xxmm, sileä, harmaa. Tutussa punertavassa kivilajissa on hieman tummanharmaata. Oriveden liuskekivestä valmistettu murrettupintainen musta muurattava luonnonkivitiili. Huomioi, että alekoodi lähetetään vain uusille uutiskirjeen tilaajille. Kiven väri on tummanharmaa, märkänä se on mistä kiviä pihalle mustaa.

mistä kiviä pihalle

Päivi Färmin vinkit kivipihan perustamiseen

Reunoille on juuret istutettu ruusupapuja. Liuskekivi Majakivi Orivesi, cm. Liuskekiven luonnollisia muotoja mukaileva Lakka Loimuliuskekivi on kaunis JavaScript seems to be disabled in your browser. Soita ja tilaa!

ssd interno 2tb

Pihakivet ja pihalaatat |

Pihatiepinnoite Sisu on mustasta liuskekivestä valmistettu musta kiviaines pihojen ja polkujen pinnoittamiseen. Norjan-matkojen tuliaisina Päivi ja Raine tuovat aina kiviä. Valkoinen mattapintainen cm raakakivi kg suursäkissä. Betonilaatta Lakka BL, xx50mm, harmaa. Nurmikon reunakivi Hilla mm, harmaa xx80mm. Jäsenyys Mitä jäsenyys tarkoittaa?

Mistä tällaisia kiviä pihaan?

Betonista valmistettuja laattoja ja pihakiviä on saatavilla hyvin erityylisinä. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi. Betonilaatta Rudus, xx50mm, sileä, musta. Kivialueiden alta ei kaiveta perusmaata pois, tämä tehdään vain perustettavien kukkapenkkien kohdalle. Seulan koko cm. Palvelut Esitteet Kysy, vastaamme Keskustele Kasvikortisto. Liuskekivi Välimeren Musta, cm, verhoilukäyttöön 10m².