Moderni Tulisija

Suuri kulmaluukku antaa tulen loimun laajasti huonetilaan ja keventää takan ilmettä. Kapeammassa Raita S -takassa lämpöä varaa luukkua ympäröivä ja sen yläpuolella oleminen massa. Raitisilmaliitäntä Joo. Intohimomme lämpöä kohtaan ja pitkä kokemuksemme pohjoisesta ilmastosta on opettanut meille että lämpö on enemmän kuin lämpömittarin lukema. Modernius tulisija löytyy kaikkea huvimajoista pihasaunaan ja grillikodasta laavuun tai leikkimökkiin.

Rais Nexo 140 classic sivulaseilla

Asennuskorkeus, moderni tulisija F 98 cm. Jopa grillaaminen on mahdollista. Sen modernius, virtaviivainen ulkomuotoilu korostaa silkinharmaan vuolukivipinnan ja elävän tulen luomaa kontrastia. Nexo kevyttakan suuret ikkunat antavat tulesta rajoittamattoman näkymän. Etusivulle Elektroninen kauppa. Ihania piharakennuksia Omakotitalon tai mökin pihamaalle halutaan usein jonkinlainen piharakennus erityisesti kesäkäyttöön.

moderni tulisija

Villa Kukouri L

Kaluste-etäisyys: 80 cm. Savuputken halkaisija Ø Tutustu palveluihimme Nettipäiväkirjat Laske sähkön säästö Varaa ilmainen kotikäynti Kysy asiakaspalvelulta Lataa kuvasto Pyydä tarjous Maksa ostoksesi kk-erissä Tilaa polttopuut: Tulipuu Täytä takuukortti. Olemme varmoja, että valikoimasta löytyy sinulle sopiva malli. Persoonallinen tyyli Lisävarusteilla annat takalle persoonallisen ilmeen ja sovitat sen tyyliisi ja tarpeisiisi.

slim folio pro

Kiertoilmatakat | Modernius & Tehokas Contura Kiertoilmatakka – Contura

Palo- ja rakennusviranomaisten moderni tulisija mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään mm ja sivuille reunojen yli mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Näitä romanttisia, usein 6- tai 8-kulmaisia huvimajoja on edelleen valikoimissamme sekä avoimina malleina modernius tulisija ikkunallisina. Ovilukko oikeakätisyys Tuotekuvaus Koostaan huolimatta tämä takkasydän polttaa puuta optimaalisesti pienelläkin teholla. Contura-takkoja arvostetaan myös siksi, että tuli näkyy niistä erittäin hyvin. Breadcrumb Etusivu Jalosteet.

Rais Nexo | Tulisijat | Kevyttakat | Roltrade | Roltrade

Ne jäähtyvät melko nopeasti tulen sammuttua. Valitse Musta nahkainen kahva Nahkainen kahva Pitkä, ruostumaton teräs kahva Pyöreä, ruostumaton teräs kahva Tammipuinen kahva Valkoinen Corian -kahva Poista. Sen modernius, virtaviivainen ulkomuotoilu korostaa silkinharmaan vuolukivipinnan ja elävän tulen luomaa kontrastia. Takka kapenee yläosastaan kulmikkaaseen koristelistaan. Seuraa meitä. Lisävarusteilla annat takalle persoonallisen ilmeen ja sovitat sen tyyliisi ja tarpeisiisi. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tulisijoja, kamiinoita ja takkasydämiä.