Monte Valaisin

Kytkemissyklit :. Halkaisija :. Tamam, devam et. Takuutapauksissa ota ensin yhteyttä, niin tutkimme mahdollisuudet vian korjaamiseksi tai annamme ohjeet palautukseen. Muut jalosteet kategoriasta Seinäpeilit.

Monte LED kattovalaisin 60cm 38W 3000-6500K puu

Takuu: 24 kuukautta Palautusoikeus: päivää. Tämän valaisimen valoa voi säätää käden liikkeellä. Noudatamme toiminnassamme Suomen lainsäädännössä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja ja kuluttajaviranomaisen monte valaisin. Muut tuotteet kategoriasta Kattokruunut. Materiaalit: metalli. Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten, emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

monte valaisin

Toimituskulut

Materiaalirakenne Runko Väri. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Valaisin on tarkoitettu käytettäväksi paristoilla. Ilmainen toimitus heti saatavilla. Integroitu värähtelytoiminto varmistaa, että laite kääntyy automaattisesti sivulta toiselle.

sallinen sitruunahappo prisma

Plafondi Trio Monte 40 cm Puu |

Valaisimessa on induktiivinen latausasema, jossa voi ladata kätevästi induktiolataukseen soveltuvia älypuhelimia. Ovdje ćete naći pregled karakteristika svih proizvoda na drugim jezicima. Aquí encontrará una visión general de todas las características del producto en otros idiomas. Tilauksen jättämisen jälkeen Suomen Valotorni Oy lähettää asiakkaalle automaattisen tilausvahvistuksen tai laskun asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen merkiksi siitä, että tilaus on monte valaisin. Tuotteiden ominaisuudet info.

Monte LED kattovalaisin 60cm 38W K puu | Valotorni

Suomen Valotorni pitää oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna tai tuotetta ei OLE enää saatavilla. Suomen Valotorni Oy pidättää oikeuden toimitusaika-arvioiden muutoksiin ilman ennakkovaroitusta. Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Integroitu himmennin. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaussopimus 14 päivän kuluessa siitä, kun tilauksen viimeinen tavaraerä on vastaanotettu, syytä ilmoittamatta. Valaisinta voi himmentää portaattomasti integroidulla valonsäätimellä. Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana.